CERTIFICAT CLASA A

Skipper Open Sea. Hai cu noi!

NIVEL AVANSATI

Ultimul nivel de certficare!

CONDITII INSCRIERE

Certificat Clasa B vechime minim 2 ani.

PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA CLASA A

PRET SI ALTE INFORMATII UTILE

000
Nivel avansati (%)
0
Teorie (zile)
0
Practica (zi)
0
Total instruire (zile)

Clasa A: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni de agrement cu motor pana in 24 m pe apele interioare si in toate zonele maritime (Open Water). Pentru a putea conduce ambarcatiuni cu vele este nevoie sa fiti cerfificat si pentru Clasa S.

Afla mai mult despre Clasa A:

Sa ai vârsta minimă de 18 ani si sa fii posesor al certificatului de conducător de ambarcaţiuni Clasa B.
Potrivit programei scolare instruirea teoretica si practica are o durata de 68 ore. Noi l-am structurat in 2 zile de teorie si 1 zi practica.
Evaluarea cunoştinţelor se va face prin test individual tip grilă, prin rezolvarea unor probleme de navigaţie pe hartă şi desfăşurarea unei probe practice la bordul ambarcaţiunilor. Va fi considerat promovat cursantul care va obţine nota minimă 7.00 la fiecare dintre cele trei probe.
Recapitularea cunoştinţelor dobândite anterior; Navigaţie estimată; Navigaţie costieră; Navigaţie electronică; Navigaţie în zone cu maree; RND; COLREG; Sisteme de balizaj IALA; Prevenirea poluarii mediului marin; Lupta contra incendiilor si astuparea gaurilor de apa; Salvare si supravietuire; Practică
DA. Taxele la ANR/Capitanie pentru inscrierea la examen, precum si cele de eliberare a noului permis. Acestea se platesc direct la Autoritatea Navala Romana.
Oricand! Este nevoie doar sa ne contactati pentru a va comunica perioadele planificate. O puteti face direct prin email la scoala@skipper.ro sau prin telefon +40 723 501 867.