Suntem autorizati ca scoala de navigatie sub denumirea Yachting Sailor. Organizam toate categoriile de cursuri, respectiv Clasele D, C, B, A, S si LRC. Acoperim o zona larga in Romania, in localitati precum Bucuresti, Mangalia, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Braila, Timisoara.
In 2007 ne-am infiintat ca agentie de yacht charter si am adus pentru prima data acest concept pe piata romaneasca. Anual oferim pachete atractive pentru clientii nostri, punandu-le la dispozitie vacante pe yacht in destinatii recunoscute pe plan international. Detinem flota proprie in Grecia si Romania, dar totodata colaboram cu nenumarate companii de yacht charter pentru destinatii in lumea larga. Ambarcatiunile sunt atat cu vele cat si cu motor, foarte variate si care acopera orice exigenta. Putem inchiria yachtul cu skipper, dar si fara daca detineti un certificat recunoscut international.
Tricouri cu protectie UV, deschise la culoare, geaca impermeabila, pantaloni scurti si lungi cu uscare rapida si cu sezut cu protectie (recomandat) pantofi cu talpa aderenta, slapi, ochelari de soare, ulei de soare, manusi de sailing, husa protectie telefon/tableta, geanta de voyaj (indicata) si nu troler, documente de identitate si bani! 🙂
Simplu, de la noi! 🙂 Suntem furnizori autorizati ai brand-ului MUSTO, unul dintre cei mai mari producatori de echipament specific. Totodata ne putem ocupa si de personalizarea echipamentului sau a tricourilor cu mesaje nautice pe care le puteti achizitiona direct de pe magazinul nostru FAIRWINDS.RO.