MANEVRA NAVEI CU VELE - S

Curs pentru pasionati!

NIVELUL DE BAZA

Primul pas l-ai facut! Urmeaza sa devii Skipper!

CONDITII INSCRIERE

Varsta minima 16 ani.

PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA MANEVRA NAVEI CU VELE - S

PRET SI ALTE INFORMATII UTILE

00
Nivel Mediu (%)
0
Teorie (zile)
0
Practica (zile)
0
Total instruire (zile)

Clasa S: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni cu vele;

« Manevra panzelor pe apa formeaza ochiul, sangele rece, stapaneste nervii, dezvolta curajul, spiritul de initiativa pentru decizii prompte, da fiintei omenesti putinta de a conduce. » Jean BART

Afla mai mult despre Clasa S:

Sa ai vârsta minimă de 16 ani.
Potrivit programei scolare instruirea teoretica si practica are o durata de 122 ore. Noi l-am structurat in 2 zile de teorie si 2 zile practica pe velier.
Evaluarea cunoştinţelor se va face prin test individual tip grilă, prin rezolvarea unor probleme de navigaţie pe hartă şi desfăşurarea unei probe practice la bordul ambarcaţiunilor. Va fi considerat promovat cursantul care va obţine nota minimă 7.00 la fiecare dintre cele trei probe.
COLREG; Sisteme de balizaj IALA; Marinarie; Vitalitatea navei; Navigatie estimata; Navigatie costiera; Navigatie electronica; Navigatie in zone cu maree; Practică
DA. Taxele la ANR/Capitanie pentru inscrierea la examen, precum si cele de eliberare a noului permis. Acestea se platesc direct la Autoritatea Navala Romana.
Oricand! Este nevoie doar sa ne contactati pentru a va comunica perioadele planificate. O puteti face direct prin email la scoala@skipper.ro sau prin telefon +40 723 501 867.