CERTIFICAT CLASA B

Skipper pana la 24 Mile Marine

NIVEL MEDIU

Te specializezi pentru navigatia maritima!

CONDITII INSCRIERE

Certificat C/D/S vechime 2 ani. Varsta minima 18 ani.

PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA CLASA B

PRET SI ALTE INFORMATII UTILE

00
Nivel mediu (%)
0
Teorie (zile)
0
Practica (zile)
0
Total instruire (zile)

Clasa B: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni de agrement cu motor pe apele maritime pana la 24 mile marine fata de tarm; Pentru a putea conduce ambarcatiuni cu vele este nevoie sa fiti cerfificat si pentru Clasa S.

Afla mai mult despre Clasa B:

Sa ai vârsta minimă de 18 ani si sa fii posesor al certificatului de conducător de ambarcaţiuni Clasele C si D.
Potrivit programei scolare instruirea teoretica si practica are o durata de 56 ore. Noi l-am structurat in 2 zile de teorie si 1 zi practica.
Evaluarea cunoştinţelor se va face prin test individual tip grilă, prin rezolvarea unor probleme de navigaţie pe hartă şi desfăşurarea unei probe practice la bordul ambarcaţiunilor. Va fi considerat promovat cursantul care va obţine nota minimă 7.00 la fiecare dintre cele trei probe.
Recapitularea cunoştinţelor dobândite anterior; Navigaţie estimată; Navigaţie costieră; Navigaţie electronică; Navigaţie în zone cu maree; RND; COLREG; Sisteme de balizaj IALA; Prevenirea poluarii mediului marin; Lupta contra incendiilor si astuparea gaurilor de apa; Tehnici individuale de supravietuire; Tehnici colective de supravietuire; Practică
DA. Taxele la ANR/Capitanie pentru inscrierea la examen, precum si cele de eliberare a noului permis. Acestea se platesc direct la Autoritatea Navala Romana.
Oricand! Este nevoie doar sa ne contactati pentru a va comunica perioadele planificate. O puteti face direct prin email la scoala@skipper.ro sau prin telefon +40 723 501 867.