ECHIPA NOASTRA

OWNER

Ionut Marzac

Ionut este Owner-ul societatii, cu o vasta experienta in domeniul nautic. A dezvoltat si implementat proiecte precum: infiintarea agentiei Yacht Holidays, prima agentie de yacht charter din Romania, introducerea brandului MUSTO Ltd. pe piata autohtona sau lansarea magazinului online de tricouri personalizate FairWinds.ro. A organizat evenimente nautice pe plan intern si international, printre ele amintind de Croaziera cu Bricul Mircea, Corporate Regatta sau Summer Sailing School.

CURSURI NAVIGATIE
EVENIMENTE CORPORATE
VANZARI
ROMANA
ENGLEZA
PROFESOR, SKIPPER

Edi Rada

Edi, unul dintre veteranii si pionierii yachtingului romanesc! Este, poate, cel mai experimentat skipper si profesor de yachting din Romania, avand la activ mii de Mm atat ca ofiter in cadrul Marinei Militare cat si ca profesor, skipper pe yachturi cu vele si cu motor. In trecut a fost presedintele Yacht Club Regal Roman Filiala Constanta, cel mai important club din Romania. Este implicat activ in organizarea si predarea cursurilor de navigatie in majoritatea zonelor tarii, iar pe timpul verii este skipper la baza noastra din Poros, Grecia.

SKIPPER
PROFESOR
INCHIRIERE YACHT
ROMANA
ENGLEZA
PROJECT MANAGER

Bogdan Raduta

Bogdan este foarte implicat si pasionat de navigatia cu vele, este partenerul si Project Manager-ul nostru pe unele din cele mai frumoase si unice proiecte de pe piata nautica romaneasca. Prin activitatile sale isi propune sa aduca un plus promovarii si dezvoltarii pietei locale de servicii si produse nautice. In sezonul de sailing este nelipsit de la competitiile sportive organizate pe Marea Neagra.

Project Manager
Skipper
Evenimente
Dezvoltare IT
ROMANA
ENGLEZA

CELE MAI TARI VACANTE PE YACHT!

Va oferim posibilitatea de a va bucura de o vacanta reusita pe una din ambarcatiunile noastre sau a colaboratorilor nostri, in destinatii diferite si cu skipperi experimentati la bord.

CURSURI DE NAVIGATIE RECUNOSCUTE INTERNATIONAL

Suntem furnizor aprobat de Autoritatea Navala Romana pentru organizarea si efectuarea cursurilor necesare in vederea obtinerii certificatului international de conducator de ambarcatiuni de agrement la clasele D,C,B,A,S si LRC. Cursurile practice se desfasoara pe ambarcatiuni performante.

ECHIPAMENT SAILING MUSTO

Suntem distribuitori autorizati ai unuia dintre cei mai mari producatori de echipamente de navigatie din lume, MUSTO Ltd., cu peste 40 de ani de experienta. Raspundem cu promptitudine comenzilor dumneavoastra si garantam livrarea produselor intr-un termen foarte scurt. Pentru alegerea echipamentului dorit, va rugam sa accesati pagina SHOP a site-ului nostru.

EVENIMENTE CORPORATE

Avem experienta necesara si logistica in vederea organizarii evenimentelor nautice dedicate companiilor care doresc sa-si stimuleze angajatii prin activitati ce vor avea un impact pozitiv asupra consolidarii spiritului de echipa. De un real succes se bucura programul nostru "Corporate Regata", atractiv atat prin diversitatea ambarcatiunilor puse la dispozitie cat si prin modalitatea de a incuraja in randul participantilor calitatea de invingator!

PAGINA NOASTRA DE INSTAGRAM