800 LEI

Certificat Clasa D

Certificatul Clasa D da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni de agrement cu motor pana in 24 m pe apele interioare (rauri, lacuri, fluvii). Pentru a putea conduce si ambarcatiuni cu vele ai nevoie sa fii cerfificat pentru Clasa S. Cursul nostru consta in 2 zile de pregatire, din care 1 de practica.

Bucuresti, Mangalia
Varsta minima 18 ani
Aplica acum

Ce facem la curs?

  • RND;
  • Sisteme de balizaj IALA;
  • Marinarie;
  • Vitalitatea navei;
  • Navigatie fluviala;
  • Legislatie navala;
  • Practică.
Certificatele internationale de conducator de ambarcatiune de agrement se emit de catre Autoritatea Navala Romana (A.N.R.) persoanelor care indeplinesc conditiile de certificare pentru navigatia cu ambarcatiunile de agrement si care au promovat un examen prin care fac dovada cunostintelor tehnice necesare exploatarii acestora in siguranta.
Sa aiba varsta minima de 18 ani; sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic, prezentand in acest sens un certificat medical si unul psihologic, emise cu cel mult 3 luni inainte de data inscrierii la examen, care sa ateste starea de sanatate, in special din punct de vedere al acuitatii vizuale si auditive; sa indeplineasca cerintele de pregatire si vechime prevazute in cazul fiecarei clase; sa faca dovada absolvirii cursurilor de pregatire, dupa caz, reglementate; daca posesorul certificatului, obtinut in conformitate cu reglementarile legale, intentioneaza sa navigheze si cu ajutorul velelor, acesta trebuie sa faca dovada ca a absolvit cursul practic "Manevra navei cu vele" la un centru specializat, autorizat in acest sens de catre ANR.
1. FISA DE INSCRIERE completata de catre solicitant; 2. Actul de identitate in original si copie in vederea legalizarii "Conform cu originalul"; 3. Actul de studii in original si copie in vederea legalizarii "Conform cu originalul"; 4. Adeverinta care sa ateste ca solicitantul este apt din punct de vedere medical si psihologic, prezentand in acest sens certificate medico-psihologice emise cu cel mult 3 luni inainte de data inscrierii la examen; 5. Brevetul/Certificatul international de conducator de ambarcatiune de agrement in original si copie in vederea legalizarii "Conform cu originalul" (unde este cazul); 6. Adeverinta de absolvire a cursurilor de pregatire, in conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Transporturilor pentru aprobarea Regulamentului privind cerintele minime de pregatire, precum si conditiile de obtinere a certificatelor internationale de conducator de ambarcatiune de agrement, original si copie in vederea legalizarii "Conform cu originalul"; 7. Dovada achitarii tarifului de participare la sesiunea de evaluare, conform normelor legale (se noteaza pe fisa de inscriere numarul si data chitantei).

Grupa de cursanti

00
Numar minim cursanti (nr.)
0
Teorie (zile)
0
Practica (zile)
Oferta speciala
- 10%

Oferta speciala

720 LEI

In perioada 01.07.-31.08.2024 vom oferi un discount de 10%.